Hvornår er det nok? For det første kan jeg overhovedet ikke forstå, at man kan mishandle dyr. Jeg forstår heller ikke at man tillader dyremishandling, at man er ligeglad med dyrene. Og man er ligeglad, hvis man ikke gør
noget aktivt. At gøre noget aktivt behøver ikke at være vanskeligt, det kan
bare være at købe økologisk, ikke købe produkter, der er testede på dyr, ikke
købe pels, ikke at spise foie gras, ikke at se rodeo, tyrefægtning eller nogen
anden form for ‘underholdning’, hvor dyr mishandles. Det er meget nemt at blive
aktiv. Bliv aktiv nu.

Brug ikke penge på dyremishandling. Når du køber et produkt, så tænk lige over om et eller
flere dyr har lidt før, under eller efter produktionen af dette produkt. – Og
kan du leve med det?

Dyr er levende væsener, der mærker smerte som os og bliver bange som os. Hvad giver mennesket ret
til at give dyr et liv med smerte og angst? Vi skal give dem det liv de har behov for og
krav på. Dyr kan ikke tale, vi må hjælpe dem.

Vil du hjælpe yderligere, har jeg links til mange dyreværnsorganisationerhundekommunikation.dk.

– Få dage gamle babysæler bliver hakket ihjel. – Rodeo med dødsangste dyr i smerte er underholdning. – Fastspændte heste i levende karrusel er underholdning. – Foie gras (fed lever), eneste produktion hvis formål er at gøre dyret syg, er fin fransk spise. – Landbrugsdyr mishandles i mange tilfælde hos landmanden, under transporten og på slagteriet. – Tyrefægtning med stressede dyr i smerte er underholdning. – Hunde og katte bliver flået levende i Kina. – Hunde behandles i mange lande som skadedyr. – Dyr i pelsproduktion lever et kummerligt liv i lille trådbur. – Dyr til pels fanges stadig i naturen, hvor dyrets pote fanges i en saks. – Hunde og katte pelses levende til pelsindustrien i Kina. – Hunde og katte der bruges til menneskeføde koges levende i bl.a. Sydkorea. – Galgoer (spanske greyhounds) mishandles til døde, hvis de ikke er vinderhunde. – I Kina og Japan sidder bjørne i små bure med hul i maven for at galde kan tappes. – Mange kæledyr lever hele deres liv i et lille bur uden mulighed for at følge deres instinkter. – Unødige og smertefulde dyreforsøg. – Dansende dyr (danser pga. af elektriske stød eller slag med kæp) er underholdning. – Ænder og gæs bliver plukket levende. – Levende kalvefostre tappes for blod uden bedøvelse. – Lammefostre pelses til pelsindustrien. – Får får skåret pels af ved endetarmsåbningen uden bedøvelse. – Pattegrise kastreres uden bedøvelse. Vilde dyr mishandles under træning til cirkus. – Osv., osv., osv…….